Rastu napetost ali i podrška seriji Gulcemal!

Kada su u pitanju turske TV serije vidimo da posebno gledaoci u inostranstvu pokazuju snažnu podršku prema seriji Gulcemal.

Rastu napetost ali i podrška seriji Gulcemal!

Foto Credits: DiziCentral

Gulcemal je počeo da dolazi do izražaja među sadržajima koji su se reflektovali na društvenim mrežama i privukli pažnju stranih fanova serijala. Najveći nedostatak ove moćne dramske serije u kojoj glume Murat Unalmis i Melis Sezen je njena niska gledanost. Iako je Fox TV očekivao bolje ocene, serija Gulcemal nije bila u stanju da pruži veoma dobar test rejtinga od dana kada je počela.

Važan je pomak da je 4. epizoda serije, koja je emitovana u četvrtak uveče, 4. maja, imala dobar skok u grupi ABC1 i približila se brojci 4, ali to nije dovoljno. Važno je da serija premašuje 4 ocene i u total i za AB grupi. Ipak, serija Gulcemal, koja privlači veliku pažnju publike i o kojoj se naširoko govori na društvenim mrežama, sa svakom novom epizodom stvara strastveniju publiku.

Veliko interesovanje u inostranstvu

Ljubitelji turskih serija u inostranstvu, koji stalno dele o seriji na Tviteru, takođe pokazuju veliko interesovanje za video snimke koji se dele na Youtube-u. Sve je veći broj ljudi koji vole harmoniju dvoje glavnih glumaca, hvale priču, ali i dele kratke video snimke iz scena serije.

Činjenica da je TV serija Gulcemal počela da privlači toliku pažnju fanova stranih serija i njen porast u poslednjih nekoliko nedelja takođe može imati veoma pozitivan efekat na inostranu prodaju. Ipak, najveća briga publike je konačna odluka na kraju sezone.

Čini se da gledanost koja ostvaruje rezultate oko 3 u total i AB kategoriji neće biti dovoljna da se ova produkcija prenese u drugu sezonu. Porast gledanosti koji će se postići u maju može imati veoma pozitivan doprinos seriji, koja će se u četvrtak uveče, 11. maja, ponovo sastati sa publikom svojom 6. novom epizodom.

Međutim, neuspeh serije da dostigne brojke 4 ili više rejtinga uvek će dovesti do toga da se suoči sa rizikom od finala.

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Da li će serija Adim Farah / Zovem se Farah dobiti drugu sezonu?!

By: TV Exposed