Nova sezona serije Teskilat donosi nove promene!

Turska serija Teskilat jedna je od popularnijih. Već dve sezone fanovi imaju prilike da uživaju u uzbudljivoj radnji ovog projekta.

Nova sezona serije Teskilat donosi nove promene!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Teskilat / Organizacija će dobiti i treću sezonu. To je informacija koja je potvrđena i koja je obradovala fanove ove TV serije. Poznate su i informacije o tome kada će biti završena druga sezona. Sezona 2 serije Teskilat će imati finale u epizodi 48. Poslednja epizoda ove sezone biće emitovana 29. maja.

U novu sezonu serije Teskilat će ući sa određenim promenama u glumačkom kadru. Kao i skoro svakom projektu između dve sezone doći će do promena glumaca, odnosno likova. Od nekih likova ćemo se oprostiti. Za sada je potvrđeno da Tuncer Salman i Hakan Boyav neće biti u glumačkoj ekipi sezone 3.

Podsećamo, Tuncer Salman je glumio Hakkija, a Hakan Boyav je u seriji Teskilat / Organizacija tumačio lik po imenu Sadik.

Ono što je sigurno da ćemo u trećoj sezoni gledati i neke nove likove. U narednim mesecima biće poznato ko će se sve priključiti ovoj turskoj seriji ali i drugim projektima koji počinju ili su obnovljeni za nove sezone.

Imajući u vidu da digitalna platforma Disney Plus počinje sa radom u junu, očekuje nas zanimljivo leto kada su u pitanju turske serije...

NOVO - Bez Batuge (Edipa Tepelija) u novoj sezoni serije Destan!

By: Milt-TV Exposed