Serija O Kiz / Ta devojka nastavlja da privlači pažnju

Serija O Kiz / Ta devojka, koja se emituje na ekranu Kanala D sredom uveče, veoma je dobra produkcija u smislu stvaranja sopstvene publike.

Serija O Kiz / Ta devojka nastavlja da privlači pažnju

Foto Credits: Haberler

Svi fanovi otkrivaju svojim deljenjem na društvenim mrežama da je Erkan Petekkaya održao glumački resital sa likom Kadira u seriji O Kiz / Ta devojka, koja je ovog “teškog” dana uspela da izdrži prosečnu gledanost. Dok serija O Kiz nastavlja svoj put na ekranu sa epizodama bez daha, snaga priče se još jednom otkriva. Među veoma važnim produkcijama kao što su Kurulus Osman, Gecenin Ucunda, Tuzak Bir Peri Masali i Hayat Bugun, TV serija Ta devojka uspela je da nađe svoju publiku.

Sezin Akbasogullari, koja privlači pažnju u seriji, ponovo pokazuje svoje talente likom Sitare. Dilin Doger je bila prilično pripisana liku Zeynep. Šestu epizodu serije, koja publici pruža zadivljujuće zadovoljstvo gledanja, obeležio je Zeynepin ulazak u svet društvenih medija, Ozanova teškoća da to prihvati i Sitarin dar Zeynepinog novog života. Zeynepin brzi uspon u digitalnom svetu i Sitarein veliki gest prema njoj bili su na dnevnom redu, a sve ravnoteže su počele da se menjaju. Zeynep, koja je bila pred objektivom snimanja, dobila je novi nalog na društvenim mrežama i našla se u potpuno drugom svetu.

Uz ovu epizodu serije, pričalo se i na društvenim mrežama. Scene u kojima je Ozan pao na dno, a Zeynep ustala brzo su postale dnevni red na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by "O Kız" (@okizdizi)

NOVO - Feyyaz Duman u novoj seriji

By: TV Exposed