Feyyaz Duman u novoj seriji

Turski glumac Feyyaz Duman potpisao je ugovor za rad u novom projektu. U pitanju je nova serija koja će biti emitovana na digitalnoj platformi.

Feyyaz Duman u novoj seriji

Foto Credits: RiriNano

Feyyaz Duman je dogovorio sve uslove i potpisao ugovor za rad u novoj digitalnoj seriji. Reč je o seriji koja se priprema za digitalnu platformu BeIN Connect. Naziv ovog projekta je Zehirli Sarmasik ili u prevodu Otrovni bršljan. Za sada nema mnogo informacija o ovom projektu, sem te da će Feyyaz tumačiti jednu od glavnih uloga. U narednom periodu saznaćemo više o samoj seriji, glumačkom kadru kao i to ko će biti Dumanova parternka u ovom novom projektu.

U pitanju će biti 19. projekat u karijeri ovog glumca. Podsećamo, Feyyaz Duman je nedavno dovodjen i u vezu sa serijom Modern Dogu Masallari koja će se raditi u produkciji Kopru Filma, ali ni o toj seriji se ne zna mnogo toga. Poslednju ulogu Duman je imao u TV seriji Oglum / Moj sin u kojoj je tumačio lik po imenu Turgul. Pre toga je radio u serijama Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće, Baraj / Brana, Kadin, Icerde i drugim projektima.

Prvu ulogu imao je 1999. godine u kratkom projektu pod nazivom Boran. Uskoro ćemo ga dakle gledati i na BeIN Connect digitalnoj platformi.

NOVO - Turska glumica Rabia Soyturk i pet činjenica o njoj

By: TV Exposed