Engin Altan Duzyatan saopštio loše vesti!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan je preko svog zvaničnog Instagram naloga saopštio loše vesti. Prenosimo o čemu je tačno reč.

Engin Altan Duzyatan saopštio loše vesti!

Foto Credits: Haberler

Engin Altan Duzyatan trenutno radi na setu serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Podsećamo, on u seriji tumači jedan od glavnih likova, Oruca Reisa. Taj posao mogao bi privremeno da pokvari koronavirus. Tačnije, već ga kvari. Turski glumac je na Instastoriju na svom zvaničnom nalogu potvrdio da je zaražen ovim neprijatnim i nezgodnim virusom.

Glumac je napisao i da je kod kuće i odmara, kao i da za sada na svu sreću nema nekih značajnijih simptoma. U svom obraćanju javnosti i fanovima Engin je zamolio sve koji imaju bilo kakve simptome da se odmah testiraju i da se čuvaju.

Za sada nema informacija da li će ovo i u kojoj meri uticati na snimanje a i samo emitovanje serije Barbaroslar Akdenizin Kilici. Ukoliko nije snimljen veći broj epizoda unapred, moguće je da usledi pauza u jednoj od narednih nedelja. Preciznije informacije imaćemo čim se oglase ljudi iz produkcije i kanala TRT1 na kojem se serija emituje.

Do tada, nadamo se da će se Engin Altan Duzyatan što pre oporaviti i da će proći bez komplikacija u zdravstvenom stanju. Poruke podrške stižu sa svih strana, a mi se ovim putem pridružujemo istim.

NOVO - Šuška se - Halit Ozgur Sari u seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk?! 

 By: Milt-TV Exposed