Kerem Bursin: „Želim da Hande ostane u mom životu!“

Zajedničko fotografisanje Kerema Bursina i Hande Ercel oduševilo je njihove fanove. Ono što je malo ko očekivao je da će upravo na njemu Kerem Bursin otkriti sve detalje njegovog odnosa sa prelepom koleginicom! Samo dan nakon što je popularni turski glumac povezan sa drugom koleginicom sa seta serije Sen Cal Kapimi, Melisom Dongel, Bursin je ...

Kerem Bursin: „Želim da Hande ostane u mom životu!“

Zajedničko fotografisanje Kerema Bursina i Hande Ercel oduševilo je njihove fanove.

Ono što je malo ko očekivao je da će upravo na njemu Kerem Bursin otkriti sve detalje njegovog odnosa sa prelepom koleginicom! Samo dan nakon što je popularni turski glumac povezan sa drugom koleginicom sa seta serije Sen Cal Kapimi, Melisom Dongel, Bursin je rešio da otkrije sve. Sve o njegovom odnosu sa Ercel.

U razgovoru sa novinarima magazina „Hello“, Kerem Bursin je izjavio: „Hande je veoma vredna, sa njom je lako sarađivati i veoma je dobar partner na sceni. Veoma sam srećan što radim sa njom. Ponekad me zadirkuje, tvrdi da radi više nego ja. Ja se složim i govorim joj da, da, ti si glavni lik u seriji. Ja dodajem loptu, ti postižeš golove. Razumem želju fanova da glumci budu zajedno i u stvarnom životu... Ne znam šta da kažem. Hande i ja smo postali veoma bliski tokom snimanja serije i jako smo zavoleli jedno drugo. Poverenje između nas je veliko i sjajna energija. Želim da Hande postane osoba koja će ostati u mom životu!“.

NOVO - Onur Unlu završio na štakama! (FOTO)

By: TV Exposed