Halit Ozgur Sari o svojim počecima u glumi

Halit Ozgur Sari je povećao svoje glumačko iskustvo i stekao milione fanova projektima koje je predstavio u poslednjih 6 godina. Rođen 1993. godine u Istanbulu, glumac je želeo da se ovom profesijom bavi tokom univerzitetskih godina i odlučno napreduje.

Halit Ozgur Sari o svojim počecima u glumi

Foto Credits: Internet Haber

Halit Ozgur Sari koji je ušao u glumu sa likom Sulejmana u TV seriji Dirilis Ertugrul 2018. godine, postao je ime koje se brzo penjalo uz stepenice karijere.  Konkretno, lik Kadira u TV seriji Kardeslerim / Moja braća postao je jedan od nezaboravnih. Pa kako je Halit Ozgur Sari otkriven, kako je zakoračio u glumu?

Glumac, koji je bio gost Youtube programa Hakana Gencea, jednog od novinara Hurriyet-a, govorio je o ovoj temi na sledeći način:

To je još jedno otkriće, ali to je moje otkriće vatre u sebi. Studirao sam ekonomiju na fakultetu. Uz to, tada sam živeo sa svojom porodicom. Izlazim iz kuće, ali ne idem u školu, to me nikako ne zanima. Ne osećam se kao da pripadam životu u kome se nalazim. Ja ne pripadam akademskom svetu. Onda sam napustio studije, ali je moja porodica saznala nakon 2 godine. Tada sam počeo da usavršavam glumu. Nisu reagovali tako ekstremno kako sam očekivao.”, rekao je Halit i dodao:

Učio sam, napredovao u glumi i neizmerno sam uživao. U njoj sam sebi izgradio život, tu sam stekao prijatelje. I ja sam zavoleo taj život. Stekao sam mnogo prijatelja u pozorištu. Nisam bio baš intelektualna osoba, osećao sam se kao da pripadam tamo provodeći vreme sa njima. Nisam išao ni na jednu audiciju. Uvek sam verovao u svoju sudbinu.”

Halit Ozgur Sari, koji je u seriji Gizli Sakli otišao u dalju fazu u sektoru kao glavni glumac, izjavio je da se toga ne plaši. Nažalost, ova turska TV serija će svoje finale imati u 8. epizodi.

 NOVO - Demet Ozdemir podelila dobre vesti oko njene nove serije

By: TV Exposed