Razveo se turski glumac Firat Tanis

Stigle su nove vesti iz privatnog života turskog glumca Firata Tanisa. Glumac je okončao svoj brak.

Razveo se turski glumac Firat Tanis

Foto Credits: Haberler

Firat Tanis i njegova sada već bivša supruga Kubra su se razveli. Sve je bilo završeno za pet minuta, odnosno par se o svemu unapred dogovorio. Njih dvoje su živeli zajedno osam godina, a iz braka imaju i jedno dete.

Kao razlog razvoda naveli su nepremostive razlike između njih dvoje i rastanak je kako kažu bio neminovan. Kao što smo već napisali, par se unapred dogovorio o uslovima, tako da su odlučili da njihovo zajedničko dete ostane sa Kubrom, dakle uz majku.

Njih dvoje su bili u braku od 2014. godine. Ovo je drugi neuspešan brak ovog turskog glumca. Pre Kubre bio je u braku sa Gulay Sezer. Tanis očigledno nema sreće u ljubavi.

U ljubavi možda nema sreće, ali je glumački kvalitet ovog turskog glumca nesporan. Njega je dokazao kroz čak četrdeset i sedam uloga. Poslednja serija na kojoj je radio je Netflixov projekat Another Self u kojem glavnu ulogu tumači Tuba Buyukustun. Premijera ove nove turske serije se očekuje u prvom delu ove godine.

Pre ovog projekta, Firat Tanis se pojavio u serijama Aziz, Kulup, Ariza, Istanbullu Gelin, filmu Leyla Everlasting i drugim.

NOVO - Berguzar Korel najavila povratak u serije!

 By: Milt-TV Exposed