Veliko pojačanje za seriju Aziz - Melisa Asli Pamuk!

Stigle su nove vesti o seriji Aziz koje će bez dileme obradovati fanove ovog projekta. Glumačkoj ekipi serije se pridružila jedna sjajna glumica.

Veliko pojačanje za seriju Aziz - Melisa Asli Pamuk!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Od turske TV serije Aziz, odnosno njene nove sezone su zaista velika očekivanja. Kroz medije u Turskoj se provlačila i neka kriza scenarija, ali je glavni glumac Murat Yildirim to sve demantovao. Postalo je poznato da će serija Aziz u drugu sezonu ući pojačana za jednu sjajnu glumicu. Novi član glumačke ekipe je prelepa Melisa Asli Pamuk.

Biće to četrnaesta uloga u karijeri ove divne dame. Prethodnu ulogu imala je u veoma popularnoj digitalnoj seriji Hayaller ve Hayatlar. Poslednje uloge na TV ekranima imala je u serijama Kirmizi Oda | Crvena soba i Yeni Hayat | Novi život.

U medijima se vezano za seriju Aziz pominjalo i imena Yurdaera Okura. Kako saznajemo, njemu jeste ponudjena uloga u ovom pojektu, ali još ništa nije potpisano. Okur je zatražio neko vreme da pročita scenario i ne žuri sa odlukom. Dakle, još uvek nije poznato da li ćemo ga gledati u seriji Aziz.

Snimanje kadrova za novu sezonu će početi vrlo brzo. Već za nekih mesec, mesec i po dana, kada se očekuje nastavak serije ćemo saznati da li će druga sezona opravdati očekivanja fanova i doneti zanimljivu priču u nastavku ovog projekta.

NOVO - Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari su u ljubavnoj vezi!

By: TV Exposed