Kerem Bursin oštro protiv mržnje prema Hande Ercel!

O ljubavi Kerema Bursina i Hande Ercel se skoro sve zna. Na žalost velikog broja njihovih fanova, Kerem i Hande nisu više u vezi.

Kerem Bursin oštro protiv mržnje prema Hande Ercel!

Foto Credits: IMDB

Kerem Bursin i Hande Ercel su otpočeli svoju romansu tokom snimanja serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, koja je završena u Turskoj, ali se emituje u 85 zemalja i polako osvaja svet.

Vrlo brzo su dobili i svoj hashtag i fanove njihove romanse koji su se nazivali HanKer i EdSer (Eda i Serkan - imena likova koje su tumačili u seriji). Nakon raskida, dosta se pisalo o tome da je Hande ta koja nije želela da se pomire i stavila tačku na tu romansu, uprkos tome što je Bursin pokušao na sve načine da je vrati.

Bez obzira na sve, Kerem Bursin nikada nije prestao da bude pravi džentlmen. To je dokazao nedavno na društvenim mrežama. Jedan od njegovih obožavalaca je upitao glumca šta misli o fanovima koji mrze žene. Kako se ispostavilo, došlo je do "rata" HanKer fanova na društvenim mrežama. Očigledno je i Kerem bio dobro upućen u ta dešava i shvatio na šta je njegov fan konkretno mislio.

Popularni turski glumac je odgovorio da nikada neće podržavati i razumeti komentare u kojima se ispoljava mržnja prema ženama, uključujući one upućene Hande Ercel. Kerem je dodao treba prestati sa tim s*****. Jednostvarno, nije nam potrebna mržnja u ovom svetu. Još jedan ispravan stav ovog fenomenalnog glumca i umetnika koji svoju karijeru gradi na pravi način.

Njegovi fanovi sa velikim nestrpljenjem iščekuju vesti o novom projektu njihovog omiljenog glumca. Podsećamo, Kerem Bursin je potpisao ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus. Prema nekim, za sada nepotvrdjenim informacijama, Bursin će se pojaviti u novom filmu te platforme a kao partnerka u tom projektu se pominje sjajna Pinar Deniz.

Uz to, postoji realna mogućnost da Bursina u narednom periodu gledamo u nekom španskom filmu, što je i sam na neki način nagovestio. Kerem je u Španiji stekao velika prijateljstva sa Antoniom Banderasom i Alvarom Morteom, popularnim Profesorom iz svetski poznate Neflixove hit serije La Casa De Papel | Money Heist.

NOVO - Serija Senden Daha Guzel - energija važnija od mišića

By: TV Exposed