Promena u seriji Hakim / Sudija

Serija Hakim / Sudija, koju je ATV TV adaptirala iz popularne serije Your Honor, koja je ostavila sjajan utisak kada je emitovana u SAD, bila je veoma snažna i glumačkom postavom i pričom. Međutim, serija koju je turski kanal doneo na ekrane velikim promocijama bila je pravo razočarenje.

Promena u seriji Hakim / Sudija

Foto Credits: IMDB

Serija Hakim nije mogla da postigne željeni rezultat u gledanosti, barem za sada. Turska TV serija Hakim / Sudija biće emitovana u ponedeljak sa svojom petom epizodom. Stiče se utisak da u novoj epizodi, odnosno na osnovu objavljene promocije serije publiku očekuju veoma uzbudljive scene. Dok istina polako počinje da izlazi na videlo, Omer Arif i Ozan su stisnuti u ćošak.

Dok se sa nestrpljenjem iščekuje rejting koji će Hakim dobiti sa svojom novom epizodom, navodi se da je u seriji došlo do značajne promene. Navodno, reditelj Suleyman Mert Ozdemir napušta seriju zbog nove ponude. Još nema informacija o imenu koje će ga zameniti.

Iako se navodi da je otišao zbog navodno dobre ponude, publici se nameće pitanje da li je Ozdemir otišao zbog loše gledanosti serije. Takođe se nada da će novi direktor povećati rejting.

Serija Hakim / Sudija, koji je na ekran došla sa svojom prvom epizodom pre četiri nedelje sa veoma moćnim imenima kao što su Erdal Besikcioglu, Ugur Yucel, Ebru Ozkan, Yurdaer Okur i Hasibe Eren, upisao se veoma osrednje u rejting. U ovom procesu, uprkos veoma ambicioznoj priči, nije mogla da podigne rejting. Barem za sada.

NOVO - Jessica May u pregovorima za novu glavnu ulogu

By: Milt-TV Exposed