Počinje snimanje nove turske serije Benim Hayatim / Moj život

Naredne nedelje počeće snimanje još jedne nove turske televizijske serije. U pitanju je projekat pod nazivom Benim Hayatim ili u prevodu Moj život.

Počinje snimanje nove turske serije Benim Hayatim / Moj život

Foto Credits: Dizilah

Glavnu ulogu u seriji Benim Hayatim / Moj život će tumačiti Nilsu Berfin Aktas. Njen partner na sceni će biti Genco Ozak. Pored njih uloge u seriji će imati Oyku Celik, Ali Burak Ceylan, Belgin Simsek. U ovom novom projektu će glumiti i Savas Ozdemir, Hira Koyuncuoglu, Esra Ronabar i drugi.

Scenario piše Bahadir Ozdener, poznat po svom radu na seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. Njemu će na pisanju scenarija pomagati Sadetin Tolan i Ali Buhar Mete. Ozdener će na seriji Benim Hayatim / Moj život raditi i kao producent. Za produkciju nove serije je zadužena njegova kompanija BVB. Režiser na projektu biće Onur Tan. Više detalja o samoj radnji biće poznato veoma brzo.

Serija Benim Hayatim je televizijski projekat. Prve informacije su glasile da će serija biti emitovana na kanalu Show TV, a kasnije da je će serija ići na Star TV-u. Na kom od ova dva TV kanala će biti emitovana nova serija saznaćemo uskoro.

NOVO - Rešena sudbina serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

 By: Milt-TV Exposed