Can Yaman – rekordna zarada u novoj seriji

Kao po tradiciji, turske medije zanimaju dve stvari, lični život glumaca i koliko zarađuju. Sada je na red (ponovo) došao Can Yaman. Posebnu pažnju je privuklo to što je Can potpisao ugovor za rad u internacionalnoj seriji. Podsećamo, turski glumac će glumiti u seriji Sandokan, koja je italijanske produkcije. Za to će dobiti 100 hiljada ...

Can Yaman – rekordna zarada u novoj seriji

Kao po tradiciji, turske medije zanimaju dve stvari, lični život glumaca i koliko zarađuju. Sada je na red (ponovo) došao Can Yaman.

Posebnu pažnju je privuklo to što je Can potpisao ugovor za rad u internacionalnoj seriji. Podsećamo, turski glumac će glumiti u seriji Sandokan, koja je italijanske produkcije. Za to će dobiti 100 hiljada evra po epizodi. Pretvoreno u tursku valutu, Can Yaman će zaraditi 925 hiljada turskih lira po epizodi. Projekat je najpre najavljen sa osam, kasnije je broj epizoda povećan na deset. Prostom matematikom dolazi se do brojke od milion evra koliko će glumac zaraditi u ovoj seriji.

Uz to, nije isključena opcija da serija usled dobrog rejtinga dobije još neku sezonu. Serija Sandokan očekuje se krajem 2021. godine.

NOVO - Gamze Ercel misli da njena sestra Hande liči na Kendal Jenner, a vi? (FOTO)

By: TV Exposed