Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan u novoj seriji?!

Lepe vesti za fanove Kerema Bursina. Njihov omiljeni glumac će početi snimanje nove serije narednog meseca.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan u novoj seriji?!

Foto Credits: Internet Haber

Prema pisanju turske štampe, Kerem Bursin koji završava snimanje reklame za Turkish Airlines u Anatoliji priprema nove projekte. Naredne nedelje će snimiti novu reklamu, a turska štampa navodi i da će Turkish Airlines takođe snimiti reklamu sa Enginom Altanom Duzyatanom.

Nakon što završi deo oko reklama i promocija, Kerem Bursin će početi pripreme za novu seriju kompanije Ay Yapim.

Glumcu je ponuđeno nekoliko scenarija i on će imati glavnu reč u donošenju odluke oko nove serije. Nakon toga biće nastavljen izbor glumačkog kadra za projekat u kom će prema nezvaničnim informacijama njegova partnerka biti Hafsanur Sancaktutan.

Pregovori sa TV kanalima i izbor glumačke ekipe

Trenutno su u toku pregovori sa TV kanalima i još se ne zna na kom će serije biti emitovano. Kako se navodi u novom tekstu na ovu temu, Kerem Bursin voli da radi tokom leta i na njegovo insistiranje snimanje nove serije će početi u junu mesecu.

Uskoro ćemo imati mnogo više informacija o ovom novom projektu, ali dileme nema. Bursin se vraća na TV ekrane nakon serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata koja je ostvarila sjajne rezultate širom sveta.

Ostaje da vidimo u kojoj seriji ćemo gledati Bursina u glavnoj muškoj i kako turski mediji tvrde Hafsanur u glavnoj ženskoj ulozi.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Ozge Torer je odlučna i ambiciozna!

By: TV Exposed