Mehmet Gunsur uskoro na setu novog filma i serije

Mehmet Gunsur, koji živi u Italiji i dolazi u Tursku kada ima projekata, u bliskoj budućnosti učestvovaće u snimanju dva projekta. Glumac je sklopio dogovore i sada čeka da snimanje počne.

Mehmet Gunsur uskoro na setu novog filma i serije

Foto Credits: IMDB

Glumac, kojeg smo gledali u seriji Atiye / Dar, koja je nedavno emitovana na Netflixu, takođe nastavlja da učestvuje u raznim produkcijama u Italiji. Ime Mehmeta Gunsura je prvi put korišćeno za seriju Ataturk. Imena kao što su Aras Bulut Iynemli, Emma Votson, Songul Oden, Berk Cankat i Sahra Sas postali su glumci sa kojima je sve dogovoreno za seriju Ataturk.

Mehmet Gunsur će takođe igrati gostujuću ulogu u ovoj seriji i pojaviće se pred publikom kao otac Mustafe Kemala Ataturka, Ali Riza Efendi. Serija Ataturk, koja će početi da se snima u julu i biće emitovana na Disney plusu, veoma je značajan projekat jer će se emitovati 2023. godine, na 100. godišnjicu osnivanja Republike Turske.

Mehmet pored ovog, priprema još jedan projekat. Glumac takođe preuzima glavnu ulogu u novom filmu pod nazivom Kul / Pepeo, koji je pedantno pripremio Ay Yapim. Gunsur, koji će ući u gust raspored snimanja za oba projekta, posebno u julu i avgustu, ponovo će pokazati uspešnu glumu sa svojim veličanstvenim talentom.

Alperen Duymaz i Funda Eryigit biće u glavnima ulogama filma Kul. Dva poznata imena su ranije zajedno igrala u Fox TV seriji Son Yaz.

NOVO - Koji je to projekat zbog kojeg je Mert Yazicioglu odustao od serije Ru?!

By: TV Exposed