Pinar Deniz o sebi - Antisocijalna sam i ne pratim modne trendove!

Pinar Deniz je jedna od najpopularnijih turskih glumica prošlog perioda. Mlada i uspešna glumica je hvaljena za svoj lik Ceylin u seriji Yargi / Presuda Kanala D tokom 2 sezone.

Pinar Deniz o sebi - Antisocijalna sam i ne pratim modne trendove!

Foto Credits: Haberler

Lepa glumica, koja se pojavila pred objektivom novembarskog izdanja magazina Marie Claire, dala je iskrene izjave u intervjuu za ovaj časopis. Napominjući da „nikad ne misli da je glumica tehnike“, glumica je rekla: „Moja osećanja su i dalje primitivna. Toliko da pokušavam da to pustim i živim istinu. Poistovećujem se sa Ceylinovom hrabrošću. Ona je impulsivnija prema životu. Mogu uspeti da ostanem mirna. Neću biti žrtva trenutnih reakcija“, istakla je Pinar Deniz.

Priznata od strane široke publike po ulozi u TV seriji Vatanim Sensin, uspešna glumica je o tom periodu rekla sledeće; „Vatanim Sensin je za mene bio kao prelaz iz detinjstva u odraslo doba. Bila je to najteža, ali najpoučnija priča u mom životu.” Navodeći da život vidi kao polje iskustva, Pinar Deniz je takođe podvukla da može da se bavi različitim profesijama u različitim delovima sveta.

U novom intervjuu imala je i jedno zanimljivo pitanje, kakav je odnos glumice sa modom? Deniz je izjavila: „Nisam od onih koji prate trendove. nikad neću biti. Zanima me da izgledam sa stilom. Nije li princeza Dajana uvek glamurozna i ikona? Ona je izjavila svojim rečima da ne prati modu.”.

Rekavši da ima običan život, Pinar je dodala: „Ja sam osoba koja kod kuće gleda filmove u pidžami, čita knjige i satima ćaska sa ljudima koje volim. Ja sam antisocijalna. Moj dom je moj siguran prostor. Moj član. ".

View this post on Instagram

A post shared by NetWork (@networkonline)

NOVO - Alp Navruz je duboko pogodjen pričom serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

By: TV Exposed