Alp Navruz je duboko pogodjen pričom serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Priča o porodici koja je emigrirala iz Usaka u Istanbul i koja je imala velikih problema biće ispričana u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce.

Alp Navruz je duboko pogodjen pričom serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: Aksam

Serija Yurek Cikmazi, koja je počela na ekranu TRT1 u utorak uveče i privukla veliku pažnju svojom pričom, adaptirana je prema istoimenom romanu Atike Hinclier. Gledamo priču o ženi po imenu Cennet, koja je do smrti ćutala o nasilju koje je pretrpela od svog muža i borila se da spreči da joj deca budu povređena.

Fanovima se dopao Alp Navruz, posebno u liku Halila u buntovničkoj slici i pružili su široku podršku na društvenim mrežama. Navruz je takođe glavna muška uloga u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce i igra buntovnog sina lika čija je majka Cennet u ovoj priči. Navruz je naveo da pričaju istinitu priču koja se dogodila. Glumac je takođe napomenuo da je, kada je pročitao knjigu i scenario, bio duboko pogođen i rekao sledeće:

 „Zaista, kada čitamo knjigu i scenario, duboko smo dirnuti i oči nam se se pune suzama. Nadamo se da možemo dati isti efekat publici. Halilov put je majka koja je bila izložena nasilju, odnosno pravda za nju, a kada su njena deca uključena u to, sva ona biraju drugu ulogu za sebe. Videćemo malo buntovniju stranu Halila. Videćemo Halila kako se pobuni protiv svog oca. Istovremeno, neće shvatiti da liči na svog oca.

Postoji takvo psihološko stanje. U stvari, Halil je za mene mali Yilmaz. Mislim da će to upoznati sa Zeynep. Osim toga, on je Yilmazov najveći neprijatelj. Yilmaz je takođe Halilov najgori neprijatelj.”.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre ima uspešnu drugu sezonu

By: TV Exposed