Pelin i Zerrin se vraćaju u seriju Yali Capkini?!

Kako je serijal Yali Capkini / Vodomar postepeno gubio atmosferu koja je fascinirala publiku u prvoj sezoni, značajan deo publike je počeo da ne pokazuje interesovanje za projekat.

Pelin i Zerrin se vraćaju u seriju Yali Capkini?!

Foto Credits: Internet Haber

Oni koji vide razliku između ocena dobijenih u 15. epizodi serije Yali Capkini / Vodomar i ocena dobijenih u 41. epizodi su zapanjeni.

Dok je došlo do smanjenja od više od 50 procenata u total kategoriji, ova situacija je porasla na 70 procenata u AB grupi. Dakle, postoji veoma velika publika koja je napustila seriju.

Osnovni razlog za to su reakcije na scenario druge sezone. U okruženju društvenih mreža, gledaoci već duže vreme izražavaju da nisu zadovoljni učinkom nove grupe scenarija.

Pored toga, činjenica da su likovi prošli kroz značajnu promenu bila je štetna po kredibilitet priče. Dok Yali Capkini opada u rejtingu, ne ostaje neprimećeno da njegov najvažniji rival Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice pravi ozbiljan skok.

Takođe znamo da postoji grupa gledalaca koji su umorni od priče i da ekipa serije traži rešenja da vrati ovu publiku. Priča o Feritu i Pelin privukla je veliku pažnju u prvoj sezoni. Iako je na društvenim mrežama bilo ozbiljnih kritika na račun Buce Buse Kahraman, lik Pelin je bio jedan od najkonfliktnijih likova u priči, što je povećalo radoznalost za serijom.

Dramatično rešenje

Zbog toga scenaristi su posegnuli prema najavama za veoma dramatičnim rešenjem – vraćaju Pelin i njenu majku Zerrin u priču!

Pored činjenice da će se lik Pelin vratiti u priču, to se takođe vidi kao veliki korak da se njena majka Zerrin, koju igra Toprak Saglam, ponovo pojavi u priči. Nepoznato je da li će povratak Pelin i Zerrin vratiti odbeglu publiku na ekran.

Međutim, iz ovih događaja razumemo da je grupa za scenarije napravila grešku i da traži rešenje da to popravi. Da li će uspeti – ostaje da vidimo.

NOVO - Španska serija 30 Monedas | 30 Novčića – radnja i uloge

By: TV Exposed