Otkriveno kada se nastavlja serija Yali Capkini

Pripreme za drugu sezonu se nastavljaju u TV seriji Yali Capkini, u kojoj glume Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, koja ima veoma ambicioznu priču i jaku glumačku ekipu.

Otkriveno kada se nastavlja serija Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Ekipa TV serije Yali Capkini, koja se odmarala tokom leta, ponovo se okupila. Scenario je obnovljen, neki glumci su napustili tim, neka imena su uvrštena u glumačku ekipu.

Uzbuđenje druge sezone publika je počela da oseća uzastopnim dešavanjima oko TV serije Yali Capkini.

Veliko interesovanje izazvao je trejler ove turske serije, čiji se početak nove sezone očekuje u petak, 15. septembra.

Za 2 dana na Youtube je dobijeno više od 5 miliona pregleda.

Deset miliona pregleda ukupno za trejler nove sezone

Interesovanje za trejler serije Yali Capkini, koji je dostigao više od 10 miliona pregleda zajedno sa drugim sajtovima za deljenje i društvenim mrežama, otkriva radoznalost i uzbuđenje obožavalaca serije.

Ova TV serija, koja je na drugom mestu na listi video zapisa u trendu, jedan je od projekata TV serija koji stvaraju najjaču interakciju na YouTube-u. Oni koji su sa nestrpljenjem čekali šta će se dogoditi između Ferita i Seyran bili su uzbuđeni trejlerom, a na društvenim mrežama nastavljaju da se prave veoma pozitivni postovi za novu sezonu.

Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu su zajedno odmarali početkom leta, a slike ljubavi nisu zaboravljene, ali sudeći po komentarima obožavalaca serije, vidi se da ih više zanima promena u priči. nego tabloidi i te priče.

NOVO - Očekuje nas drugačija priča u drugoj sezoni serije Adim Farah / Zovem se Farah!

By: TV Exposed