Dobro raspoloženje na setu serije Mahkum (VIDEO)

Jedna od najupečatljivijih produkcija zimske sezone, serija Mahkum / Zatvorenik, koju potpisuje MF Production, samo je jednu epizodu udaljena od finala sezone.

Dobro raspoloženje na setu serije Mahkum (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Serija Mahkum / Zatvorenik, koja se četvrtkom uveče susreće la sa publikom na ekranu televizije Fox, došla je do izražaja efektnim nastupima Onura Tune i Ismaila Hacioglua.

Glumica Hayal Koseoglu, koja je podelila snimak sa seta serije Mahkum, koja se sprema da završi sezonu sa epizodom koja će biti emitovana u četvrtak, 2. juna, napisala je „Mahkum azil, 2 levo“.

Snimak koji je objavio Hayal Koseoglu, koja je uspešno nastupila sa likom Sase u Mahkumu, oduševio je fanove ove turske serije. Evo i pomenutog snimka.

 

Kako se bliži finale sezone, uzbuđenje publike raste. Nakon odlaska Seray Kaye, glavne glumice koja je napravila veliku “buku” u Mahkumu, koji svake nedelje dospeva na vrh rejtinga, pred kraj sezone došlo je do još jednog razdvajanja. Talat Bulut, koji je u 10 epizoda gostovao u seriji sa likom Sinyora, oprostio se od publike u epizodi emitovanoj u četvrtak, 26. maja.

Okupljajući uspešne glumce kao što su Onur Tuna, Ismail Hacioglu, Melike Ipek Yalova i Hayal Keseoglu, Mahkum će se sa svojom drugom sezonom susresti sa svojom publikom na Fox TV ekranima u septembru.

NOVO - Serif Sezer u novoj seriji

By: TV Exposed