Objavljena video najava filma Eflatun - glavne uloge Kerem Bursin i Irem Helvacioglu! (VIDEO)

Imamo sjajne vesti za fanove Kerema Bursina. Najzad je objavljen trejler filma Eflatun, u kojem zgodni glumac deli glavnu ulogu sa fenomenalnom Iremom Helvaciogluom.

Objavljena video najava filma Eflatun - glavne uloge Kerem Bursin i Irem Helvacioglu! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Prošli su meseci od kako je Kerem Bursin podelio glavnu ulogu sa Hande Ercel u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, ali nije bilo vesti o novom projektu zgodnog glumca. Ali konačno dolazi nešto dobro za sve njegove fanove. To je promocija filma Eflatun, u kojem uspešni glumac preuzima glavnu ulogu.

Konačno je podeljena promocija filma Eflatun sa Keremom Bursinom i Irem Helvacioglu u glavnim ulogama. Promocija je izazvala veliko uzbuđenje posebno među fanovima Bursina. Iako je snimanje filma završeno pre pandemije, on još uvek nije objavljen.

U filmu Eflatun glavne uloge tumače Kerem Bursin i Irem Helvacioglu. Pored njih u filmu glume i Nazan Diper, Melisa Akman, Erman Ok, Semiha Bezek, Haydar Keel, Nagihan Gurkan i Yildiz Kultur.

Radnja filma je sledeća: Sa pet godina Eflatun gubi vid. U ovom procesu, ona se drži života koristeći zvukove i igre senki koje je učio njen otac i metod eholokacije. Uspostavljajući život na spoju stvarnosti i mašte, Eflatun radi u radionici za popravku satova koju je nasledila od svog oca. I jednog dana joj vreme stane kada čuje muški glas…

NOVO - Velika kriza ali i podrška u radnji serije Uc Kiz Kardes!

By: TV Exposed