Finale sezone serije Kurulus Osman privlači dosta pažnje!

Serija Kurulus Osman, koja je rekorder po rejtingu na ekranima, bila je veoma raspravljana na društvenim mrežama pod oznakom #KurulusOsman, sa svojom 163. epizodom na ATV ekranima.

Finale sezone serije Kurulus Osman privlači dosta pažnje!

Foto Credits: Al Bawaba

Projekat Kurulus Osman, sa svojom 163. epizodom, ponovo je postigao najviše rejtinge u svim grupama gledalaca. Moramo istaći da, iako se približava kraj pete sezone u odnosu na prethodne sezone, postoji značajan pad u rejtingu koji je postigao.

Međutim, uprkos tome, serija Kurulus Osman i dalje privlači veliku pažnju i nastavlja da privlači milione gledalaca na ekran.

U poslednjoj emitovanoj epizodi serije, zamka koju je Konstantin Paleolog postavio za Osman-bega i kako se Osman-beg izvukao iz te zamke ostavili su veliki utisak na epizodu.

Razgovor Osman-bega sa Yunusom Emreom

U 163. epizodi serije Kurulus Osman moćni komandant Vizantije, Konstantin, pravi planove da porazi Osman-bega i postavlja zamku. Osman-beg, da ne bi upao u zamku, skočio je u reku i kada je pao u reku, sanjao je da razgovara sa Yunusom Emreom.

Kada je Osman-beg pitao Yunusa Emrea šta radi, Yunus Emre je dao sledeći odgovor:

“Zemlja je Božija, nebo je Božije… Hranim se hranom koju mi je On dao. Sakupio sam pečurke za tebe da jedeš, kuvam supu… Osman-beg, nisi upao u zamku. Sredina puta do tvog odredišta bila je zamka… Eee! Da li se može stići do odredišta bez prelaska?”.

Osman-beg, gledajući svoje ranjeno telo koje leži u reci, reče: “Izgleda da je moj put ovde odlučio da se završi!”.

Finale sezone koje nas očekuje već privlači dosta pažnje!

NOVO - Serija Kardeslerim se oprostila od gledalaca!

By: TV Exposed