Senden Once | Pre tebe je najiščekivanija turska serija sa početka 2024. godine!

Iz prethodnih serija znamo da je interesovanje fanova za projekte u kojima učestvuje Alp Navruz veoma veliko.

Senden Once | Pre tebe je najiščekivanija turska serija sa početka 2024. godine!

Foto Credits: RiriNano

Mladi glumiac je privukao veliku pažnju projektom pod nazivom Fazilet Hanim ve Kizlari, a potom je veoma dobro nastavio karijeru sa TV serijom Elimi Birakma.

Alp Navruz, koji je svoj talenat pokazao u projektima pod nazivom Zumruduanka, Ada Masali i nedavno Yurek Cikmazi, sada odbrojava dane do dolaska na ekrane sa novom serijom.

Razumelo se da je serija pod nazivom Senden Once | Pre tebe, sa Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya u glavnim ulogama, jedan od novih projekata koji je publika s nestrpljenjem očekivala.

Glasalo preko 5.000 ljudi

Kao rezultat glasanja sprovedenog na sajtu KizlarSoruior.com, nije iznenađujuće što je Senden Once došla na prvo mesto kao najiščekivanija serija 2024. godine.

U anketi u kojoj je učestvovalo više od 5 hiljada ljudi, serija Senden Once | Pre tebe je na prvom mestu sa 39 odsto glasova, dok je serija pod nazivom Inci Taneleri | Biserna zrna, u kojoj će se Yilmaz Erdogan vratiti na ekrane posle duže pauze, bila druga najiščekivanija serija.

Serija Cagatay Ulusoya, Gaddar | Nemilosrdni, čija će prva epizoda biti emitovana u petak, 19. januara, izabrana je kao treća najiščekivanija serija.

Nakon što su informacije o seriji Senden Once počele da se dele, interesovanje je naglo poraslo eksponencijalno sa trejlerom objavljenim pre 2 nedelje. Naravno, s obzirom na uticaj obožavalaca Alpa Navruza na društvenim mrežama, čini se mogućim da će TV serija Senden Once imati povoljan početak.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Još dve epizode do kraja serije Aile | Porodica

By: TV Exposed