Aras Bulut Iynemli i posete psihologu – evo šta je istina!

Turski glumac Aras Bulut Iynemli jedan je od najpopularnijih medju svojim kolegama u toj zemlji. U prilog tome govori i činjenica da je upravo on izabran za ulogu Mustafe Kemala Ataturka u novoj seriji Disney Plus-a, što se smatra za veliku čast za svakog glumca.

Aras Bulut Iynemli i posete psihologu – evo šta je istina!

Foto Credits: DiziCentral

Ipak, ni Aras Bulut Iynemli nije bio pošteđen medija koji su u večitoj potrazi za senzacijama, pogotovo tabloida i vesti o njemu, čak i onih koje su neproverene i netačne. Glumac je postao „žrtva“ jednog novinara koji je u potrazi za senzacijom naišao na trag istinite informacije, ali je pretvorio u ono u šta je želeo. Pa šta se desilo?!

Aras Bulut Iynemli je nekoliko puta posećivao psihologa, što je jedan od pripadnika medija i saznao. Novinar je brže bolje napravio senzacionalan naslov u kom je naveo da Aras posećuje psihologa. I novinar ali i čitaoci su to protumačili kao da glumac ima nekih problema, što i da je istina – opet nije ništa strašno.

Međutim, ono što je tačno je da je glumac posećivao psihologa kako bi što bolje razumeo njegov lik – prvog predsednika republike Turske, Mustafe Kemala Ataturka. Aras je to sve činio da bi se što bolje i što kvalitetnije pripremio za ulogu u seriji koja će doneti priču u Ataturkovom životu, a koja će biti poklon Disney Plus digitalne platforme turskom narodu, za stotu godišnjicu osnivanja Turske republike i biti emitovana naredne godine.

NOVO - Da li su Pinar Deniz i Kaan Yildirim raskinuli?! Oglasio se Kaan i rešio dileme!

By: TV Exposed