Da li su Pinar Deniz i Kaan Yildirim raskinuli?! Oglasio se Kaan i rešio dileme!

Kaan Yildirim i Pinar Deniz su jedan od aktuelnih parova kada su u pitanju turske javne ličnosti, preciznije glumci. Stigle su nove vesti o njima, koje su došle u centar pažnje javnosti i društvenih mreža.

Da li su Pinar Deniz i Kaan Yildirim raskinuli?! Oglasio se Kaan i rešio dileme!

Foto Credits: Haberler

Prema izveštavanju programa 2nd Page, došlo je do rasprave i raskida između Pinar Deniz i Kaana Yildirima. Glumica je navodno objavila fotografiju iz kupatila, što se Kaanu nije dopalo, pa se par posvadjao i raskinuo. Ova informacija, odnosno vest koja je objavljena je izazvala i reakciju glumca.

Kaan Yildirim je iznenadjen vestima o raskidu objavio fotografiju njegove drage, priznao da je za tri godine čuo toliko mnogo o sebi da ponekad misli da je u pitanju neka druga osoba. Radije bira da se ostane povučen i van medija, ali sada nije vreme da bude tih.

Yildirim ne želi da dozvoli da bilo ko diskredituje njegovu vezu sa Pinar i fabrikuje ovakve vesti. Oni su zaista srećni zajedno i Yildirim je zamolio sve da ih ostave na miru.

Dakle, od raskida nema ništa i sve je samo još jedna lažna vest, u moru drugih. Naravno, tu je uvek ona druga strana, a to su menadžeri i promoteri serija, koji uvek pred početak nekog novog projekta puste ovakve priče. Podsećamo, Kaanova nova serija Sipahi počinje u ponedeljak, 12. decembra...

NOVO - Otkrivena radnja serije EGO - Erkege Guven Olmaz - već vidjeno?!

By: TV Exposed