Aybike i Berk su trenutno najpopularniji par turskih TV serija

Omiljeni parovi turskih serija, koji se svake nedelje željno iščekuju sa novim epizodama, takođe su na dnevnom redu na društvenim mrežama!

Aybike i Berk su trenutno najpopularniji par turskih TV serija

Foto Credits: DiziCentral

Dok obožavaoci pripisuju jedno drugom likovima koje vide na ekranu, o njima se više priča na društvenim mrežama sa njihovim scenama ljubavi i romanse. Omiljeni parovi TV serija su predmet mnogih poruka, a oznake se otvaraju na društvenim mrežama svake nedelje. Ove poruke i postovi otkrivaju istaknute parove dana i nedelje. Tabele kreirane pod naslovom „Najpopularniji parovi na društvenim mrežama iz TV serije” takođe nailaze na interesovanje onih koji prate turske serije.

Promene na tabeli u poslednje dve nedelje su takođe vredne pažnje! U nedelji od 28. decembra do 4. januara, par Aybike i Berk su već neko vreme na prvom mestu. Doga i Fatih su na drugom mestu, Nana i Yaman na trećem, Seyran i Ferit na četvrtom, a Asiye i Doruk na petom mestu. Promena u poslednjoj tabeli koja se pojavila gledajući poruke koje je Somera posmatrala između 4. i 11. januara je takođe zanimljiva.

Par serije Kardeslerim / Moja braća, Asiye i Doruk, koji mesecima nisu gubili mesto u popularnosti i bili jedina imena na vrhu, pao je pod efektom parova na mrežama. Asiye i Doruk nalaze se na 2. mestu poslednje tabele. Par koji ih je obišao je Aybike i Berk, par iz iste serije. Ovaj dvojac, kao par o kome se najviše priča u poslednjem periodu, već nekoliko nedelja nikome ne prepušta tron! Inače, par serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, Doga i Fatih, koji su već neko vreme uvršteni na tabelu, i dalje su na listi iako im je promenjen redosled. Ove nedelje na tabeli su uvršteni Susen i Omer par iz serije Kardeslerim, koji već neko vreme nisu bili među prvih 5.

Evo i kompletne liste kada su u pitanju omiljeni parovi u turskim TV serijama.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Mustafa Acilan i serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi na dobrom putu

By: TV Exposed