Demet Akbag u seriji Sahmeran

Demet Akbag pridružila se glumačkoj ekipi serije 1441 Productions – Sahmeran, sa Deniz Cakır u glavnoj ulozi. Scenario je radio Erkan Birgoren. Producenti kompanije pregovaraju sa Hilal Saral, koja bi mogla da preuzme direktorsku stolicu u projektu. Demet Akbag rođena je 23. decembra 1960. u Turskoj. Nakon diplomiranja na Konzervatorijumu pozorišnog odeljenja Univerziteta u Istanbulu, ...

Demet Akbag u seriji Sahmeran

Demet Akbag pridružila se glumačkoj ekipi serije 1441 Productions - Sahmeran, sa Deniz Cakır u glavnoj ulozi. Scenario je radio Erkan Birgoren. Producenti kompanije pregovaraju sa Hilal Saral, koja bi mogla da preuzme direktorsku stolicu u projektu.

Demet Akbag rođena je 23. decembra 1960. u Turskoj. Nakon diplomiranja na Konzervatorijumu pozorišnog odeljenja Univerziteta u Istanbulu, radila je kao profesionalna glumica u pozorištu Gonul Ulku-Gazanfer Ozcan. 1987. godine MGD ju je izabrao za TV zvezdu godine. Na filmskom festivalu u Antaliji 1993. godine osvojila je nagradu Altin Portakal ulogom u Tersine Dunya.

1995. godine (nakon Sune Pekuysal bila je druga glumica koja je osvojila ovu nagradu) osvojila je nagradu Ismail Dumbullu, a takođe 1996, 1997. i 1998. godine na takmičenju Altin Kelebek osvojila je nagradu za humorističku glumicu godine. Takođe 1996. i 1997. godine proglašena je za prvu komičnu glumicu MGD-a.

Demet Akbag glumila je u serijama "Bir Demet Tiiatro" i "Olumsuz Ask". Nastupila je kao vodeća glumica u sledećim bioskopskim filmovima „Vizontele“, „Vizontele Tuuba“, „Organize Isler“ „Neredesin Firuze“, „O .... Cocuklari“, „Eyyvah Eyvah“ i „Eyyvah Eyvah2“. Osvojila je nagradu Altin Portakal sa „Vizonteleom“, i Sadri Alisik i Siyad nagrade sa „Neredesin Firuze“.

By: TV Exposed

NOVO-Iritantne scene u seriji Dogdugun Ev Kaderindir