Serenay Sarikaya u centru pažnje zbog crvene haljine u seriji Aile!

Turska glumica Serenay Sarikaya vratila se na TV ekrane nakon nekoliko godina pauze. Glumica tumači lik Devin u TV seriji pod nazivom Aile / Porodica.

Serenay Sarikaya u centru pažnje zbog crvene haljine u seriji Aile!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Aile / Porodica okupila je odličnu glumačku ekipu. Glavne uloge u seriji tumače Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya. Njih dvoje su za sada na sjajan način izneli likove Aslana i Devin.

Iako postoje različita mišljenja o glumi Sarikaye, nema dileme da je harmonija izmedju nje i Tatlituga na veoma visokom nivou. Nur Surer je takodje sjajna u svojoj ulozi Aslanove majke i kada se pogleda rejting prve dve epizode, ima razloga za osmehe i zadovoljstvo.

Drugačije proporcije

Ipak, turski mediji i društvene mreže prethodnih dana pišu dosta o jednoj sceni iz serije Aile / Porodica, koja im je privukla pažnju. U pitanju je scena u kojoj Serenay Sarikaya nosi crvenu haljinu koja je po nekim mišljenjima malo „slobodnija“ odnosno ističe glumicine grudi. Glumica, odnosno haljina na njoj je privukla pažnju medija ali i društvenih mreža. Postoje i oni koji ističu da se sećaju da je Serenay imala drugačije proporcije, odnosno manje grudi. Sve ovo naravno nije mnogo bitno, koliko jeste uspeh serije u kojoj Sarikaya tumači lik Devin.

Svi ti detalji koji privuku pažnju na društvenim mrežama ili u tabloidima mogu samo da dodatno privuku pažnju na ovu tursku seriju, koja je na nekoj prekretnici.

Mnogi smatraju da će od epizode 3 rejting početi da ide na gore ili da pada. Kakva sudbina čeka seriju Aile / Porodica, ostaje da vidimo.

NOVO - Burcu Ozberk uzbuđena zbog nove serije Kralice / Kraljica

By: TV Exposed