Aysenil Samlioglu o svom zdravstvenom stanju

Turska glumica Aysenil Samlioglu potvrdila je neprijatne vesti. Glumica je zaražena koronavirusom, ali na svu sreću nema ozbiljnije simptome. Aysenil se zahvalila svojim pratiocima na lepim željama i na tome što su joj poželili brz oporavak. Trenutno je kod kuće, u samoizolaciji, i čeka naredno testiranje i nada se negativnom testu. Zbog novonastale situacije, toga ...

Aysenil Samlioglu o svom zdravstvenom stanju

Turska glumica Aysenil Samlioglu potvrdila je neprijatne vesti.

Glumica je zaražena koronavirusom, ali na svu sreću nema ozbiljnije simptome. Aysenil se zahvalila svojim pratiocima na lepim željama i na tome što su joj poželili brz oporavak. Trenutno je kod kuće, u samoizolaciji, i čeka naredno testiranje i nada se negativnom testu. Zbog novonastale situacije, toga da su Aysenil i drugi glumci zaraženi snimanje serije Menajerimi Ara je odloženo. Večeras će biti emitovana repriza prošlonedeljne epizode.

Aysenil Samlioglu je trenutno popularna kao Peride Sener iz serije Menajerimi Ara. Pre toga radila je u seriji Jet Sosyete u kojoj je tumačila lik Zahide Ozpamuk. Glumica se pojavila u oko 40 serija u svojoj karijeri.

NOVO - Odloženo snimanje serije Menajerimi Ara

By: TV Exposed