Nova turska serija Seni Cok Bekledim - VIDEO najava

U narednom periodu počeće nova turska serija koja nosi naziv Seni Cok Bekledim. U glavnim ulogama ove turske serije će se naći Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu. Deniz je i jedan od pisaca scenarija, ali i glavni producent na ovom projektu. Serija se radi u produkciji Skala Medya. Pored njih u seriji Seni Cok Bekledim ...

Nova turska serija Seni Cok Bekledim - VIDEO najava

U narednom periodu počeće nova turska serija koja nosi naziv Seni Cok Bekledim.

U glavnim ulogama ove turske serije će se naći Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu. Deniz je i jedan od pisaca scenarija, ali i glavni producent na ovom projektu. Serija se radi u produkciji Skala Medya. Pored njih u seriji Seni Cok Bekledim glume i Sehsuvar Aktas, Durul Bazan, Nihan Buyukagac, Selen Domac, Lila Gurmen, Ali Ipin, Yildiz Kulur, Ahmet Mekin, Turku Turan, Mustafa Ugurlu i drugi.

Priča u seriji je kako prenose turski mediji zasnovana na istinitim događajima. Glavni lik u seriji je živeo samačkim životom i smatrao je da nikada neće zasnovati svoju porodicu. Sve dok nije upoznao divnu damu, fotografkinju, kada se njegov život menja iz korena. U pitanju je kako se navodi tipična ljubavna priča i porodična drama.

Za vas smo pripremili video najavu same serije. Pogledajmo ukratko šta nas sve očekuje u seriji Seni Cok Bekledim. Sve epizode ove nove serije moći ćete da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Snima se nastavak turske serije Boru – Boru 2039!

By: TV Exposed