Pinar Deniz konačno progovorila o raskidu!

Turska glumica Pinar Deniz, koja tumači lik advokatice Ceylin u popularnoj TV seriji Yargi / Presuda i pokazuje svoj glumački kvalitet i odlično se slaže i sa svojim partnerom na sceni Kaanom Urganciogluom. U njenom privatnom životu ipak nije sve baš tako sjajno.

Pinar Deniz konačno progovorila o raskidu!

Foto Credits: DiziCentral

Nakon što ju je dečko ostavio, glumica je vidljivo bila tužna, a pojavile su se informacije i da je plakala između snimanja scena pomenute serije Yargi. Pinar Deniz prekinula je ćutanje nakon što je njena ljubavna veza prošlog meseca prekinuta i otkrila detalje iz privatnog života.

Glumica je rekla: „Sve svoje veze gradim na čistoj osnovi. Verujem da smo ušli u život da osetimo ove emocije. Ljubav je lepa kada počne, ali se sticajem nekih okolnosti završi kada za to dođe vreme. Radi se o tome kako živite i kako gradite tu vezu. Nemam loš odnos sa bilo kim, ali sam tužna. Međutim, kako starite, to se završava bezbolnije.”

Podsećamo, Pinar Deniz i Yigit Kirazci su se upoznali na snimanju filma Askin Kiyameti. Reč je o projektu koji je napisao Yilmaz Erdogan i u kojem su oboje glumili. Ubrzo su svoje prijateljstvo koje je nastalo na tom setu pretvorili u ljubav. Ipak, ta ljubav nije potrajala, pa je par raskinuo prošlog meseca.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

Ta vest je pomalo iznenadila mnoge, jer su delovali zaista srećno…

NOVO - Mahsun Kirmizigul u novom projektu?!

By: Milt-TV Exposed