Mahsun Kirmizigul u novom projektu?!

Turski glumac, kantautor i režiser, Mahsun Kirmizigul iza sebe ima nekoliko zaista zapaženih uloga i projekata. Prema najnovijim informacijama Mahsun će uskoro raditi na novom projektu.

Mahsun Kirmizigul u novom projektu?!

Foto Credits: Internet Haber

Proteklih nekoliko dana se sve više priča da će Mahsun Kirmizigul raditi na novom filmu. Postojale su i postoje neke informacije da će ovaj glumac snimiti film za HBO Max digitalnu platformu. Prema informacijama koje su došle od predstavnika te platforme u Turskoj, to nije istina.

Međutim, turski mediji i dalje tvrde da će se Kirmizigul pojaviti u novom projektu ove digitalne platforme. Kako navode mediji, ovo nije prvi put da predstavnici neke platforme ili produkcione kompanije demantuju vesti, koje se kasnije ispostave kao istina.

Za to postoji više razloga a i više primera, tvrdi Sina Kologlu koji je preneo ovu vest. Tvrdnje da će Mahsun raditi na novom filmu HBO-a su kako kažu pouzdane. Ko je u pravu, pokazaće vreme.

Mahsun Kimrizigul je svestran umetnik. Pored glume, bavi se muzikom, režijom a uspešno piše i scenarije. Kada je njegova glumačka karijera u pitanju poznat je kao Hazar Azizoglu iz TV serije Ljubav na silu.

Pojavio se i mnogim filmovima od kojih se izdvajaju, Mucize, Mucize 2: Ask, Vezir Parmagi, Five minarets iz New York i drugi.

NOVO - Demet Ozdemir podržala Hazal Kayu

By: Milt-TV Exposed