Scenaristkinja serije Tozluyaka odgovorila na kritike i uvrede!

Serija Tozluyaka, koja se susrela sa publikom na Fox TV-u, nastavlja se uspešno uz vetar u ledja u gledanosti. Međutim, kritike nekih gledalaca dovele su do pobune Hilal Yildiz, jednog od scenarista serije.

Scenaristkinja serije Tozluyaka odgovorila na kritike i uvrede!

Foto Credits: IMDB

Tozluyaka je ostavila traga na ovo leto i u rejtingu i na društvenim mrežama. Dolazeći na ekran sa svojom najnovijom šestom epizodom, ova turska TV serija nastavlja da povećava rejting svake nedelje. Tozluyaka je svojom natprosečnom gledanošću nadmašila sve serije ove letnje sezone. Međutim, ni ova ne može da izbegne kritike publike po nekim pitanjima. Gledaoci serije kritikuju scenariste jer parovi još uvek nisu jasni. Neke od ovih kritika na društvenim mrežama gotovo su dostigle nivo uvreda.

Ova situacija je izazvala pobunu Hilal Yildiz, dama koja radi kao jedan od scenarista Tozluyake. Hilal, koja je reagovala na kritike svojim deljenjem na svom Tviter nalogu, rekla je:

„Prelepi momci, slušajte sada, a zatim ponovo radite ono što znate. Naporno smo radili da uspostavimo priču i da zavolite tu priču. Sada radimo do jutra da nastavimo tu priču koju volite. Ne samo ja, već i muž. Tim radi. Hajde da ne uznemiravamo jedni druge #Tozluyaka.”.

Post Hilal Yildiz dobio je veliku podršku publike. Navodeći da je neprihvatljivo upućivati kritike do psovki i vređanja, publika je izrazila da poštuje trud ekipe i samo želi da parovi od sada budu jasni.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Raste uzbuđenje pred nastavak serije Yargi!

By: TV Exposed