Raste uzbuđenje pred nastavak serije Yargi!

Serija Yargi, koja je osvojila ekrane prošle sezone, broji dane do početka snimanja druge sezone. Objava Erdija Isika iz Ay Yapima povećala je radoznalost za drugu sezonu Presude.

Raste uzbuđenje pred nastavak serije Yargi!

Foto Credits: IMDB

Finale sezone TV serije Yargi u kojoj glume Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu potreslo je sve. Pre nekoliko epizoda, slike, koje su ukratko date uz napomenu '6 meseci kasnije', šokirale su publiku poslednjih nekoliko minuta scena u finalu sezone i povećale radoznalost za 2. sezonu.

Tim će uskoro biti na setu za drugu sezonu ove turske serije. Najzanimljivija serija poslednjih godina, Presuda će ponovo stići na ekrane. Dok se priča o seriji u novoj sezoni i novim glumcima koji će se pridružiti, deljenje Erdija Isika, koji radi kao menadžer za razvoj drame u kompaniji Ay Yapim, na njegovom nalogu na društvenim mrežama povećalo je uzbuđenje fanova serije.

Erdi Isik je na svom Tviter nalogu podelio fotografiju iz scenarija prve epizode ​​druge sezone serije Yargi i napisao: „Ponovo si to uradila @semaergenekonn! Kako je ovo lepa epizoda :)”

U komentarima na ovu objavu, gledaoci su shvatili da ima scena koje će ih ponovo pokrenuti.

Dok se ponovni brak Ceylin i Ilgaza gledao sa velikim uzbuđenjem u poslednjoj epizodi sezone, videlo se da je Ceylin ubila osobu 6 meseci kasnije, a Eren ju je uhvatio i odveo na sudsku medicinu, a zatim u policijsku upravu. Ceylin, koja je oblivena krvlju, ima suze u očima i njeno stanje šoka je iznenadilo mnoge, ali najviše od svega, Erenovo „Zašto si ubila Ilgaza Kaju?“ je bilo najveći šok za gledaoce.

NOVO - Zeytin Agaci / Maslinovo drvo nastavlja da postavlja rekorde!

By: TV Exposed