Turska industrija TV serija konkretno pomaže u teškoj situaciji

Industrija turskih TV serija dobila je toliku podršku javnosti, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, da je sada vreme da uzvrati.

Turska industrija TV serija konkretno pomaže u teškoj situaciji

Foto Credits: Pixabay.com

U ponedeljak, 6. februara, u dva velika zemljotresa zaredom u Kahramanmarašu, na neki način ugroženo je skoro 14 miliona ljudi. Uz gubitak života, mnogo povređenih i gubitak imovine, zemljotres je naneo veliku ranu ljudima u regionu i socijalno i ekonomski.

Činjenica da turska industrija TV serija čini svoj deo da izleči ove rane dobija na značaju kada industrija, koju su ljudi hranili do danas, stoji uz ljude u vremenima potrebe i pokazuje solidarnost.

Dok su mnogi producenti TV serija poslali kamp prikolice i razne materijale u region, timovi kompanija započeli su mobilizaciju da pomognu žrtvama zemljotresa direktnim učešćem u ovim radovima. Deleći neke detalje o ovom stanju mobilizacije u turskoj industriji TV serija, TV kritičar Sina Kologlu je izrazio osetljivost rekavši:

„Industrija TV serija je u zoni zemljotresa. Turska industrija TV serija prihvatila je mobilizaciju pomoći za zonu zemljotresa kao dužnost!”.

Produkcione kompanije konkretno pomažu na licu mesta

Prema informacijama koje je dao Sina Kologlu, karavani i generator kompanija Medyapim-a, MF Production i NTC Medya poslati su u Hatay. Razumelo se da su predstavnici kompanija otišli ​​u region radi organizacije.

Poznato je da TIMS&B, jedna od značajnih kompanija u industriji TV serija, nudi i karavansku i tehničku materijalnu podršku. Firme su takođe isporučile važnu opremu kao što su odeća, hrana, razna vozila i svetla potrebna u region.

Veliko bravo svim učesnicima!

NOVO - Ozan Dolunay psihički uništen i zbog zemljotresa i zbog zlih ljudi!

By: TV Exposed