Nova glumica u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi doživljava promene. Nakon promene scenarista, projekat je napustila Bige Onal koja je tumačila lik Selin. Novi-stari tim scenarista je najavio da će seriju vratiti u staru formu, odnosno da će ponovo biti romantična komedija. Projektu se priključila nova glumica koju ćemo gledati u narednim epizodama. U pitanju je Pelin Uluksar. ...

Nova glumica u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi doživljava promene.

Nakon promene scenarista, projekat je napustila Bige Onal koja je tumačila lik Selin. Novi-stari tim scenarista je najavio da će seriju vratiti u staru formu, odnosno da će ponovo biti romantična komedija. Projektu se priključila nova glumica koju ćemo gledati u narednim epizodama. U pitanju je Pelin Uluksar. Nije objavljeno koji lik će ova dama tumačiti u seriji Sen Cal Kapimi. Podsećamo, i dalje postoji realna opcija da serija bude emitovana i tokom letnjih meseci.

Pelin Uluksar je u svojoj karijeri tumačila uloge u tri TV serije. Glumila je Nehir Erdem u seriji Vuslat. Pre toga je radila u serijama Bir Deli Ruzgar i no 309. Glimica je nedavno napunila 27 godina.

NOVO - Pauzirano snimanje serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

By: TV Exposed