Ko je ćerka glumice Vahide Gordum saznajemo...

Popularna serija Bir Zamanlar Cukurova,se emitovala je svoju 66. epizodu. Serija privlači pažnju imenima uključenim u glumačku ekipu. Vahide Gordum, koja je u glumačkoj ekipi od prve epizode ​​serije, jedna je od glavnih glumaca serije. Vahide privlači pažnju svojih obožavalaca svojim privatnim životom. Pa, da li ste znali da je Vahidina ćerka Hunkar Yaman takođe ...

Ko je ćerka glumice Vahide Gordum saznajemo...

Popularna serija Bir Zamanlar Cukurova,se emitovala je svoju 66. epizodu. Serija privlači pažnju imenima uključenim u glumačku ekipu. Vahide Gordum, koja je u glumačkoj ekipi od prve epizode ​​serije, jedna je od glavnih glumaca serije.

Vahide privlači pažnju svojih obožavalaca svojim privatnim životom. Pa, da li ste znali da je Vahidina ćerka Hunkar Yaman takođe glumica? Njena ćerka Alize Gordum,koja je ćerka Altana Gorduma, izabrala je glumu poput svoje majke i oca.

Dok su Vahide Gordum i njena ćerka Alize Gordum i ranije bile zajedno u istoj seriji, oni koji čuju da je mlada glumica ćerka Vahide Gordum ostanu prilično iznenađeni.

By: TV Exposed

NOVO-Promene i seriji Kimsesizler