Poznato kada počinje druga sezona serije Terzi / Krojač! (VIDEO)

Serija Terzi / Krojač, koja se sastaje sa publikom na Netflixu, planirana je kao projekat od ukupno tri sezone.

Poznato kada počinje druga sezona serije Terzi / Krojač! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

U toku 2022. godine snimljene su sve epizode ​​turske serije Terzi / Krojač.

Cagatay Ulusoy koji tumači glavni lik je na predstavljanju najavio da su završili snimanje i da će serija Terzi trajati 3 sezone.

Sifanur Gul i Salih Bademci su takođe u glavnim ulogama u digitalnoj seriji Terzi. Serijal je projekat koji je na dnevnom redu već 1,5 godinu. Zapravo, serija, koja je prvobitno bila pripremljena za televiziju, transformisana je u projekat digitalne platforme zbog visokog budžeta po epizodi.

Emiter serije, koji je prvobitno najavljen kao Suslu Korkuluk, bio je tv8. Međutim, nakon što tv8 nije mogao da ispuni budžet, Terzi, koji je bio u vlasništvu Netflixa, susreo se sa publikom 1,5 godina kasnije od planiranog.

Duh turskih dramskih TV serija u digitalnom projektu

Serija Terzi / Krojač zapravo neće izgledati kao digitalni projekat publici, koja je navikla na turske televizijske produkcije sa epizodom od 240 minuta. Zato što je tokom pripreme serije postavljen mentalitet, odnosno duh televizijskog projekta, ali je kasnije napravljen ispravan aranžman za digitalnu seriju.

Salih Bademci je takođe skrenuo pažnju na ovu tačku i dao sledeće informacije:

„Dobili smo dobre povratne informacije. Nestrpljivo smo čekali. Postoje kodovi priča u stilu na koji je turska publika navikla. Ali pokušali smo da se nosimo sa tim na sasvim drugačiji način, i kao glumci i kao reditelj.”.

Objavljena je i video najava druge sezone koja će biti dostupna 28. jula. Evo i nje!

NOVO - Serenay Sarikaya napraviće novo iznenađenje na novom usponu svoje karijere

By: TV Exposed