Evo koja je Miodragu Radonjiću omiljena scena iz filma "Južni vetar"

Jedan od zapaženijih likova u filmu i seriji “Južni vetar” je i Baća, kog tumači glumac Miodrag Radonjić. Mnoge Baćine rečenice već dobijaju kultni status, a Miodrag je za domaće medije između ostalog govorio i o tome koja mu je scena najdraža. – Definitivno ona prva. Kada pokušavam onoj jadnoj devojci da uđem kroz prozor ...

Evo koja je Miodragu Radonjiću omiljena scena iz filma "Južni vetar"

Jedan od zapaženijih likova u filmu i seriji "Južni vetar" je i Baća, kog tumači glumac Miodrag Radonjić.

Mnoge Baćine rečenice već dobijaju kultni status, a Miodrag je za domaće medije između ostalog govorio i o tome koja mu je scena najdraža.

– Definitivno ona prva. Kada pokušavam onoj jadnoj devojci da uđem kroz prozor trafike. To me uvek najslađe nasmeje. Rekao je glumac.

Radonjić je govorio i o saradnji na samom snimanju, i da se sa svima dobro slaže. Po njegovim rečima u radu je najviše bio oslonjen na Miloša Bikovića i reditelja Miloša Avramovića.

– Normalno je da je nekad bilo nesuglasica. Miloš Biković i ja jesmo prijatelji, već dugo se poznajemo i imamo zajedničku produkciju, ali normalno je da se ne slažeš oko svega. Međutim, kada te neko voli, taj neko će želeti da čuje šta je to što te muči, koji problem imaš i nastojaće da to zajednički rešite. Tako funkcionišemo Biković i ja – istakao je Radonjić.

By: TV Exposed