Burcu Biricik o kritikama serije Camdaki Kiz

Burcu Biricik veoma uspešno nastupa u  popularnoj TV seriji Camdaki Kiz, koja se nastavlja na ekranu Kanala D već treću sezonu.

Burcu Biricik o kritikama serije Camdaki Kiz

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja je veoma uspešno odslikala osećanja lika Nalan koji igra na ekranu i duboko uticiče na publiku, objasnila je razlog za najvažnije kritike publike upućene seriji, koja nastavlja svoju treću sezonu. Kritike na račun serije Camdaki Kiz proizilaze iz sporog napredovanja priče i činjenice da se događaji ponekad pretvaraju u začarani krug. Obožavaoci serije, koji poentu postignutu u trećoj sezoni tumače kao sporost pošto je adaptirana u seriju iz istoimene knjige Gulseren Budayicioglu, često to pominju na društvenim mrežama.

Burcu Biricik je objasnila i da su zapravo napredovali po knjizi, ali su uloge bile produžene jer su im se neki glumci veoma dopali. Popularna turska glumica je, govoreći o oproštaju od Kane, koju je glumila Hande Ataizi na događaju kome je prisustvovala, rekla: „Priča napreduje kako treba. Čak i ovako; Pošto je po knjizi nastala priča, proširili smo priču o omiljenim glumcima. Zato zapravo napreduje kako treba.".

Burcu je ovim rečima prihvatila da se priča o nekim likovima produži. Iako serija u osnovi napreduje u skladu sa knjigom, izjavom glumice postalo je jasno da su kritike obožavalaca serije da priča sporo napreduje opravdane.

Podsećamo, očekuje se da će Nur Sirer, koja igra lik Feride nakon Hande Ataizi, napustiti seriju...

NOVO - Zapanjujuće reči Hazar Erguclu o njenom pogledu na međuljudske odnose!

By: TV Exposed