Zapanjujuće reči Hazar Erguclu o njenom pogledu na međuljudske odnose!

Nedavno je pred objektiv magazina Alem izašla turska glumica Hazar Erguclu, koja je na dnevnom redu magazinske štampe zbog raskida sa rediteljem Onurom Unluom, u kojeg je bila zaljubljena oko 5 godina.

Zapanjujuće reči Hazar Erguclu o njenom pogledu na međuljudske odnose!

Foto Credits: Haberler

U intervjuu za magazin, Hazar Erguclu, koja je prekinula vezu, dala je upečatljive izjave o svom viđenju međuljudskih odnosa, privatnom i poslovnom životu. Izražavajući da ona ne poseduje svog partnera u vezi, Hazar je rekla: „Vrlo mi je prijatno kada sam u vezi. Mislim da druga strana treba da ima slobodan i odvojen život od mene, čak i naše odvojene kuće. Veoma volim svoju oblast. Veza ne bi bila centar mog života. Stalo mi je da budem nezavisna i sama.”.

Hazar Erguclu, koja je takođe izjavila da za sada ne razmišlja o detetu, rekla je: „Uopšte nisam tako raspoložena. Želim da radim šta god želim. Zato što imam veoma ograničeno vreme na svetu i iskoristiću ga kako treba. Takođe se veoma plašim grešaka. Odgajati pristojnog čoveka je velika odgovornost. Naravno, znam da ću, kada budem imala decu, praviti greške. Čak i ako dobijem svo ovo iskustvo, čak i ako čitam knjige. Ali zaista mislim da neću imati dete dok ne budem u poziciji da posvetim punu pažnju, čak i na neko vreme." .

Navodeći da želi da odgaja osobu koja može da bude srećna, u miru sa sobom i u miru sa životom, glumica je dodala: „Jedini način da to postigne je da sam srećna žena koja je u miru sa sobom i sa životom.”.

NOVO - Mina Derman o svojoj ulozi u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed