Serija Yali Capkini oduvala Kizilcik Serbeti na početku nove sezone!

Sinoć su emitovane prve epizode drugih sezona popularnih turskih TV serija Yali Capkini i Kizilcik Serbeti. Na startu, zaista neočekivani rezultati!

Serija Yali Capkini oduvala Kizilcik Serbeti na početku nove sezone!

Foto Credits: IMDB

Nakon pauze tokom leta sinoć su se na TV ekrane u Turskoj vratile dve najpopularnije serije prošle sezone Yali Capkini i Kizilcik Serbeti. Projekti su opet bili veoma gledani ali sa osetnom razlikom u gledanosti u korist serije Yali Capkini.

U prvoj epizodi druge sezone serije Yali Capkini, zabeleženi su veoma dobri rezultati. U total kategoriji brojka je iznosila 9.31, u AB 6.84, a u ABC1 8.19. Brojke koje su donele prve pozicije u sve tri kategorije u kojima se meri rejting u jučerašnjem danu.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je u prvoj sezoni nove sezone ostvarila total rejting od 5.06 što je za čak 4.25 manje od najvećeg rivala, odnosno serije Yali Capkini. U AB kategoriji razlika je bila gotovo minimalna, pa je serija Kizilcik Serbeti ostvarila rezultat od 6.80 u ovoj kategoriji rejtinga. U kategoriji ABC1 brojka nove epizode ovog projekta je bila 7.17.

Loš rejting za Ates Kuslari

Pored ove dve veoma popularne serije, sinoć su emitovane i nove epizode još tri projekta. Epizoda 3 sezona 18 serije Arka Sokaklar je ostvarila total rejting od 3.66, AB od 1.96 a ABC1 od 2.48.

Loši rezultati su zabeleženi za seriju Ates Kuslari / Vatrene ptice. Brojka u total kategoriji epizode 2 druge sezone bila je 2.82, u AB kategoriji rejting je bio 1.75, a u ABC1 2.61.

Letnja serija Hayatimin Nesesi je zabeležila ozbiljan pad gledanosti. Epizoda 10 emitovana sinoć imala je total rejting od 0.78, pad za čak 0.77, AB rejting od 1.14, niži za 0.66 u odnosu na prošlu epizodu, dok je u ABC1 kategoriji pad iznosio 0.79, pa je rejting bio 0.79…

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Latino serija El amor despues del amor | Ljubav i muzika – radnja i uloge

By: TV Exposed