Ask Mantik Intikam zadržava dobar rejting, popravlja se gledanost serije Yalanci

Najnovije brojke gledanosti mogu da zadovolje gotovo sve. U jučerašnjim serijama nema onih kritičnih, odnosno projekata koji strahuju za budućnost i opstanak.

Ask Mantik Intikam zadržava dobar rejting, popravlja se gledanost serije Yalanci

Foto Credits: IMDB

Stigli su nam precizni podaci od juče, pa krenimo redom. Serija Arka Sokaklar je ostvarila rejting u skladu sa dosadašnjim. Total rejting je iznosio 6.13, a AB 2.65.

Serija Ask Mantik Intikam | Ljubav, logika, osveta je zabeležila blagi pad, ali se i dalje dobro kotira. Za seriju koja je počela u letnjoj sezoni čak i odlično. Rejting u total kategoriji je iznosio 5.32, a u AB 3.72.

Treća epizoda serije druge sezone Kirmizi Oda | Crvena soba je ostvarila total rejting od 3.96. U za nju najbitnijoj kategoriji AB brojka je iznosila 5.79.

Serija Yalanci | Lažov polako osvaja publiku u Turskoj. Total rejting jučerašnje epizode je iznosio 3.07, a AB 4.17. Sudeći po brojkama i tome da nije bilo naglih padova u gledanosti, nijedna od serija emitovanih juče nema (za sada) razloga za brigu o budućnosti. Nadamo se da će tako ostati i u narednom periodu,

NOVO - Kraj za tursku seriju Baht Oyunu / Igra sudbine

 By: Milt-TV Exposed