Scenarista "Tajkuna" priprema još dve serije

Iza scenariste Đorđa Milosavljevića je veoma uspešan projekat u vidu prve sezone serije “Tajkun”. Dok se sve više priča o nastavku, drugoj sezoni nove hit serije, scenarista je za domaće medije pričao o dva nova projekta koja priprema. U pitanju su dve nove serije. Jedna od njih se zove “Zabran” i spada u trilere, dok ...

Scenarista "Tajkuna" priprema još dve serije

Iza scenariste Đorđa Milosavljevića je veoma uspešan projekat u vidu prve sezone serije "Tajkun".

Dok se sve više priča o nastavku, drugoj sezoni nove hit serije, scenarista je za domaće medije pričao o dva nova projekta koja priprema.

U pitanju su dve nove serije. Jedna od njih se zove "Zabran" i spada u trilere, dok je druga "Konstatinovo raskršće", priča o II svetskom ratu i vampirima.

Evo i šta je Đorđe Milosavljević o novim projektima izjavio za portal MONDO.

"Zabran" je triler, specifičan po tome što se dešava u ruralnom okruženju. Otac i ćerka beže iz grada, samo da bi se na selu suočili sa porodičnom prošlošću, od koje nisu mogli da se sakriju. Što se 'Konstantinovog raskršća' tiče, nadam se da će ono pred publiku što je pre moguće. Jedino što taj proces usporava jeste produkciona komplikovanost same serije – to je priča o II svetskom ratu, vampirima i vukodlacima. U tom smislu, ona je potpuno jedinstvena, i u našoj produkciji nema prethodnike".

Milosavljević je režirao i hit filmove "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Nebeska udica" i "Nataša".

By: TV Exposed