Trudnoća joj stoji! Sinem Kobal u novom izdanju (FOTO)

Poznati par Sinem Kobal i Kenan Imirzalıoglu, koji su se venčali u maju 2016., broje dane kada će postati roditelji. Glumica koja je u 7.mesecu trudnoće, nije se previše izlagala javnosti. Njeni fanovi su nešto više o njenom novom izgledu saznali iz časopisa gde je fotografisana sa suprugom Kenanom Imirzalıogluom u ružičastoj trudničkoj haljini. Sa ...

Trudnoća joj stoji! Sinem Kobal u novom izdanju (FOTO)

Poznati par Sinem Kobal i Kenan Imirzalıoglu, koji su se venčali u maju 2016., broje dane kada će postati roditelji. Glumica koja je u 7.mesecu trudnoće, nije se previše izlagala javnosti.

Njeni fanovi su nešto više o njenom novom izgledu saznali iz časopisa gde je fotografisana sa suprugom Kenanom Imirzalıogluom u ružičastoj trudničkoj haljini. Sa fotografije takođe vidimo da se par ponaša odgovorno i da nosi maske zbog Covida 19 kao i to da Kobal i Imirzalıoglu izgledaju pomalo iznenađeni ovim neočekivanim fotografisanjem.

Glumica je nedavno na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju, gde pokazuje samo svoje lice. Ovog puta lepota iščekivanja devojčice ogleda se u njenim sočivima. Ispod možete videti fotografiju para.

By: TV Exposed