Druga sezona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice će biti još eksplozivnija!

Ceren Karakoc i Serkan Tinmaz su uspeli da se veoma dobro prilagode likovima Nurseme i Umuta, pošto su se između ostalog upoznali pre serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Druga sezona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice će biti još eksplozivnija!

Foto Credits: Haberler

Kizilcik Serbeti, serija, koja je bila jedna od najboljih TV serija prošle sezone u Turskoj, boriće se za gledanost u novom periodu, odnosno novoj sezoni.

Priča o likovima Nurseme i Umuta u seriji Kizilcik Serbeti takođe privlači pažnju miliona gledalaca.

Ceren Karakoc je navela da je razlog zašto je publika toliko radoznala za seriju to što slične događaje čuju od svojih porodica, ljudi oko sebe ili prijatelja. Glumica navodi da će u novoj sezoni pred publiku izaći sa potpuno novom i uzbudljivom pričom.

Dok se duo Serkan Tinmaz i Ceren Karakoc nakratko okupio u Marmarisu, dali su informacije i o drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti.

Serkan Tinmaz je rekao:

„Mislim da u radnji serije Kizilcik Serbeti uvek ima zanimljivih stvari. I ne dobijamo nikakve prethodne informacije. I nas će neke stvari iznenaditi. Serija zaista počinje na jesen, biće to odlična sezona.".

Dobra sezona u najavi

Svi gledaoci predviđaju da će projekat Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ući u drugu sezonu sa pričom koja će biti još upečatljivjia.

Ceren Karakoc je, s druge strane, prenela senzaciju koju je dobila i rekla:

„Postoje stvari koje čujemo i o kojima razgovaramo. Druga sezona će biti eksplozivnija od prve sezone. Ako se priče koje smo čuli ostvare, biće to jako dobra sezona. Kizilcik Serbeti nastavlja uskoro.”.

Govoreći o kaznama koje je Vrhovni savet radio-televizije izrekao TV seriji, Serkan Tinmaz je napomenuo da su tokom ovog procesa kao tim pazili da ne komentarišu bilo šta da ne bi pogoršali situaciju.

 

NOVO - Gokce Bahadir uživa na odmoru u prirodi

By: TV Exposed