Enis Arikan dobio podršku kolega iz serije Camdaki Kiz

Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla koja se emituje na ekranu Kanala D spada među najuspešnije produkcije sezone sa veoma dobrom gledanošću četvrtkom uveče.

Enis Arikan dobio podršku kolega iz serije Camdaki Kiz

Foto Credits: Internet Haber

Serija privlači pažnju ne samo svojom gledanošću, već i harmoničnom komunikacijom među svojim glumcima. Popularni glumci projekta Camdaki Kiz, koji je na dnevnom redu i sa njihovim deljenjem sa seta s vremena na vreme, aktivnostima koje rade zajedno i okupljanjem tokom pauze između sezona, ovoga puta su se okupili da podrže Enisa Arikana. Nove sezonske emisije Alice Musical-a, u kojoj glavnu ulogu tumači Enis Arikan, koji je osvojio priznanje za svoj lik Muzaffer u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, počele su u Zorlu PSM-u.

Kolege Enisa Arikana, Burcu Biricik, Selma Ergec, Nur Surer, Merve Polat i Tugrul Tulek zauzele su svoja mesta u sali da gledaju mjuzikl. Deljenjem živopisnih slika iz bekstejdža sa svojim kolegama na svom Instagram nalogu; „Dragi moji, iz serije Camdaki Kiz su došli da me gledaju.“, glumac je pokazao svoju radost ovom posetom.

Deljenjem slike iz trenutaka kada je gledala Alice Musical, Burcu Biriciku na njenom Instagram nalogu je čestitala Serenay Sarikayi, Ezgi Moli, Merve Dizdar, Sukruu Ozyildizu i Ibrahimu Selimu, koji su glumili u mjuziklu. Alice Musical, koji je počeo pre pandemije i morao je da napravi pauzu tokom perioda pandemije, sastaje se sa publikom u Zorlu PSM-u sa svojim predstavama u novoj sezoni.

Tu su i neke slike sa seta serije Camdaki Kiz koje potvrdjuju dobre odnose i dobro raspoloženje na setu.

View this post on Instagram

A post shared by Enis Arıkan (@enisarikan)

NOVO - Yusuf Cim dobio pohvale od svoje sestre iz serije!

By: TV Exposed