Nova inostrana prodaja serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja da održava svoj uspeh širom sveta.

Nova inostrana prodaja serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: DiziCentral

Serijal Uc Kiz Kardes, koji je započeo svoju treću sezonu, ali ima poteškoća da dostigne visoku ocenu gledanosti iz starih dana, i dalje prati široka publika.

Napravljena je nova prodaja serije koja se prikazuje u mnogim zemljama u inostranstvu.

Popularna serija sada dolazi pred publiku u novoj zemlji. TV serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin, koja se svakog utorka uveče pojavljuje pred publikom sa novim epizodama, nastavlja da održava uspeh širom sveta .

Serija, koja je prodata u mnogim zemljama širom sveta, sada će početi da se emituje u Kazahstanu.

Emitovanje u mnogo zemalja  

Očekuje se da će projekat Uc Kiz Kardes, koji se emitovao i emituje u mnogim zemljama kao što su Izrael, Letonija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Hrvatska, Španija, Rumunija, Bugarska, Makedonija, Poljska, Ekvador, Portoriko, Meksiko i Panama, imati veliki uticaj i u Kazahstanu.

Glumačka ekipa serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre uključuje sledeća imena:

Reha Ozcan, Iclal Aydin, Berker Guven, Ozgu Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gokberk Demirci, Benian Donmez, Nazli Senem Unal. Tu su i Murat Cidamli, Vural Sahanoglu, Hakan Atalay, Emre Kivilcim, Eren Oner, Merve Sen, Zuhal Acar, Ayca Inci, Guldestan Yuce i drugi.

Reditelj serije je Eda Teksoz, dok scenario potpisuju Sevgi Yilmaz i Nilufer Ozcelik.

Serija Uc Kiz Kardes, u produkciji Surec Filma, Alija Gundogdua i Inci Gundogdu, o vezama porodice i sestrinstva, je na Kanalu D sa svojim uzbudljivim novim epizodama svakog utorka uveče!

NOVO - Serija Hudutsuz Sevda šokirala scenom – rejting srazmerno loš!

By: TV Exposed