Demet Ozdemir o ljubavi i obrazovanju

Demet Ozdemir je bila gošća finala sezone emisije “Empatija”.

Demet Ozdemir o ljubavi i obrazovanju

Foto Credits: NTV

Dok je Demet Ozdemir uspostavljala empatiju sa stvarnim pričama, iznela je i veoma posebne izjave. Glumica, čija je ljubav i kasniji proces venčanja sa Oguzhanom Kocem bio mnogo komentarisan, morala je da se razvede nakon samo 8 meseci.

Dok je Demet izazvala pažnju svojom ljubavnom ispovešću i opisom ljubavi, takođe je naglasila da mora da brine o svojoj porodici. Evo šta je poznata glumica izjavila:

"Ja ljubav povezujem sa hemijom. Ne morate da poznajete nekoga, to je divan trenutak koji traje samo jednu sekundu. Ne možete je dizajnirati, ne možete je opisati, ali ljubav je energetska i hemijska stvar. Ne verujem da je ljubav trajna.

Ja sam jedna od onih koji veruju da nakon što doživimo i izrazimo zadovoljstva, potpuno upoznajemo svoje stvarnosti i pretvaramo se u ljubav. Ne mislim da ljubav može dugo trajati. Za mene ljubav traje veoma kratko.

Moja prva ljubav bio je moj učitelj. Bio je moj učitelj u razredu. Bila sam veoma mlada, išla sam u drugi razred, njegova pažnja mi je bila veoma prijatna, svaki dan je nosio drugo odelo, bio je neverovatan muškarac za mene. Bili smo u Osnovnoj školi Tavšancil, bio je veoma čist, moj učitelj je imao veoma lepe ruke.".

O obrazovanju

Kada je Ahmet Mümtaz Taylan rekao: “Dok ste bili na tržištu, dobili ste obuku za glumu?”, Demet Ozdemir je rekla: “Obrazovanje je važno. Obrazovanje mi je zaista važno, volela bih da sam zaista bila obrazovana.”.

Kada je Taylan pitao: “Zašto ste izabrali večernju srednju školu kada ste trebali da studirate?”, Demet Ozdemir je rekla sledeće:

"Zato što sam morala da brinem o svojoj porodici. Morala sam da odložim školovanje. Ipak, na neki način to je bila dobra ideja, namera je bila dobra, otvorila mi je drugi put. Namera je dobra, potpuno drugačija putanja… Ali volela bih da studiram na univerzitetu, da završim master studije…".

NOVO - Novi glumci u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed