Ceren Moray uči francuski zbog nove serije!

Ceren Moray koja je izjavila da je bila zaražena koronavirusom, nedavno je otišla u Francusku gde je na kratko boravila na odmoru. Navodeći da je sada sve u redu, glumica je dodala da čita ponuđene scenarije i da želi da se vrati na setove ako bude dobrog projekta.

Ceren Moray uči francuski zbog nove serije!

Foto Credits: IMDB

Rođena u Dijarbakiru 1985. godine, glumica je na snimanjima od 2003. Glumica, koja je veliku popularnost stekla likom Su u seriji Kavak Yelleri, preuzimala je glavne uloge u važnim projektima. Ceren Moray, koja je ostala upamćena po liku Efsun u seriji O Hayat Benim, bila je veoma popularna i sa likom Azre u seriji Avlu.

Glumica, koja nije imala sreće u prethodne dve TV serije na kojima je radila, zbog kratkog trajanja serija pod nazivom Ogretmen i Yalancılar ve Mumları, takođe je učestvovala u digitalnim projektima. Ceren, koja je takođe u glumačkoj postavi Olagan Supheliler i koja je bila u glumačkoj postavi projekta Olum Kime Yakisir, odlučila je da se odmori neko vreme.

Ceren Moray, koja je izjavila da se sada vratila u Istanbul, takođe se žalila da ne može da nauči francuski. Navodeći da ima novi projekat i da se sastaje zbog njega, glumica bi uskoro mogla iznenaditi svoje fanove dobrim vestima. Ceren, koja je izjavila da je ostvarila određene kontakte i veze kako bi učestvovala u projektu u Francuskoj, čini se da će uskoro biti na dnevnom redu sa novim projektima.

Tako je glumica nacrtala novi kurs za sebe u svojoj profesionalnoj karijeri. Govoreći o teškoćama učenja francuskog, glumica je izjavila da njeni pokušaji na ovu temu nisu dali baš dobre rezultate.

NOVO - Turska serija Hakim - radnja dobra, a gledanost?

By: Milt-TV Exposed